Η Dr. Button βραβεύθηκε ως μία από τις επιχειρήσεις που προσφέρουν στην κοινωνία, στην τελετή απονομής των βραβείων Patient Partnerships Awards 2020, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Ιουλίου.

Ο θεσμός επιβραβεύει τις βέλτιστες πρακτικές για συνεργασίες μεταξύ εταίρων στην αγορά της Υγείας, οι οποίες αποσκοπούν στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών, την προσφορά προγραμμάτων υποστήριξης των ασθενών σε όλη την πορεία της θεραπευτικής τους διαδρομής, την πρόληψη, την ενημέρωση και την εκπαίδευση. Τα βραβεία πραγματοποιήθηκαν για 1η χρονιά από την Boussias Communications και το Health Daily υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ), της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ) και του Συλλόγου Αντιπροσώπων Φαρμακευτικών Ειδών & Ειδικοτήτων (ΣΑΦΕΕ).

Η Dr. Button διακρίθηκε με το χρυσό βραβείο για την πρωτοβουλία "Δωρεάν υπηρεσίες τηλεϊατρικής για τον κορονοϊό" στην κατηγορία "Best E-Health Initiative for Patients".

Η ελληνογαλλική startup εταιρεία τηλεϊατρικής Dr. Button (www.drbutton.gr) φέρνει την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας πιο κοντά στον πολίτη με τη χρήση της τεχνολογίας, προσφέροντας άμεση και ασφαλή επικοινωνία με γιατρούς και επαγγελματίες υγείας μέσω εφαρμογών για έξυπνα κινητά, tablet και υπολογιστές. Από τα μέσα Μαρτίου και για την καλύτερη αντιμετώπιση της κρίσης του κορονοϊού, η Dr. Button, σε συνεργασία με Περιφέρειες από όλη την Ελλάδα και εθελοντές γιατρούς και επαγγελματίες υγείας, προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες τηλεϊατρικής σε χιλιάδες πολίτες, οι οποίοι έχουν πραγματοποιήσει πάνω από 1.000 τηλεσυνεδρίες μέχρι σήμερα.

«Πριν περίπου δύο χρόνια ξεκινήσαμε μια προσπάθεια που σήμερα παίρνει ένα χρυσό βραβείο δίπλα σε εταιρείες κολοσσούς με πορεία δεκαετιών. Κι έχει ήδη πάρει το καλύτερο βραβείο αυτό της αξιοπιστίας από την ιατρική κοινότητα και την ελληνική κοινωνία.  Στην προσπάθεια αυτή όλα τα μέλη της οικογένειας της Dr. Button, είτε είναι ακόμα στην εταιρεία είτε όχι, δούλεψαν σκληρά και απέφεραν συγκεκριμένο έργο. Η Dr. Button ευχαριστεί τον καθένα απ’ αυτά. Θα συνεχίσει το έργο της με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο ιατρικό λειτούργημα και τον Έλληνα πολίτη», δήλωσε ο Δημήτρης Γιαννακός, CFO της Dr. Button.

Εστιάζοντας στο ρόλο της ομαδικότητας, ο κ. Γιαννακός τόνισε: "Το βραβείο αντανακλά τη βαρύτητα της συλλογικής προσπάθειας και αποτελεί αναγνώριση των κόπων και της ποιότητας της δουλειάς της ομάδας. Με απόλυτη επίγνωση της κρισιμότητας των συνθηκών της πανδημίας και κοινωνική συνείδηση, η ομάδα της Dr. Button δίνει τον καλύτερό της εαυτό για να παρέχει κορυφαίες υπηρεσίες τηλεϊατρικής στο ευρύτερο δυνατό κοινό. Ισχύς εν τη ενώσει!"

Δείτε αναλυτικά τους νικητές σε κάθε κατηγορία στο https://www.patientawards.gr/